Ploegleider BHV

Ook BHV en BHV herhaling volg je bij van der Kooy

Project Description

Cursus

Ploegleider BHV

Bij een calamiteit binnen het bedrijf is het belangrijk dat iedere BHV’er weet wat hij moet doen en dat er op een duidelijke manier wordt gecommuniceerd. Als Ploegleider BHV ben je hiervoor verantwoordelijk.

Als Ploegleider BHV overzie je de situatie snel en weet je wanneer en hoe je de leiding moet nemen. In een stressvolle situatie zorg je voor heldere communicatie en kun je goed inschatten wat de te nemen stappen.

In onze opleiding Ploegleider BHV komen o.a. de volgende taken van een ploegleider aanbod.

Kennis van de wettelijke basis van de bedrijfshulpverlening
Kennis en inzicht in de taak van de ploegleider BHV
Het voorkomen en beperken van de gevolgen van ongevallen
Het in noodsituaties uitvoeren van protocollen

Meer over onze opleiding Ploegleider BHV

DOEL VAN DE CURSUS

Na het volgen van onze opleiding ‘Ploegleider BHV’  bent u in staat leiding te geven aan een BHV ploeg tijdens incidenten. U weet hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk toepast worden, hoe een  BHV plan omgezet kan worden naar de praktijk en hoe u een BHV ploeg traint en voorbereidt op incidenten en calamiteiten.

CERTIFICERING

Kandidaten ontvangen het diploma ploegleider BHV, wanneer beide examenonderdelen met een voldoende hebben afgesloten. Uw bedrijf wordt automatisch in onze databank opgenomen ten behoeve van het oproepen voor de jaarlijkse herhalingscursus.

Van der Kooy Trainingen conformeert zich aan de normen en richtlijnen van het NIBHV (Nederlands Instituut BedrijfsHulpVerlening).

CURSUSDUUR

2 dagen waarvan 4 uur theorie, de overige delen zijn praktijkinzet, werkopdrachten en uitwerken lesplannen.

CURSUS LOCATIE / TIJDEN

In overleg met de opdrachtgever. Zo is het mogelijk dat de cursus in-company wordt gegeven en de tijden buiten de reguliere werktijden om kunnen worden gepland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze opleiding Ploegleider BHV

VOLG OOK

BIJ VAN DER KOOY

BHV

HERHALING