BHV | Bedrijfshulpverlening

Ook BHV herhaling en Ploegleider BHV volg je bij van der Kooy

Project Description

Cursus

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Elke organisatie met personeel is verplicht om een RI&E te hebben, die inzichtelijk maakt hoeveel medewerkers opgeleid moet zijn tot BHV-ers (bedrijfshulpverleners). .

De Arbo-wet 2007 geeft aan dat de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) het uitgangspunt is om te bepalen welke deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverlening nodig is. En verplicht dat de BHV’ers dienen te beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, en in aantal zijn georganiseerd zodat zij naar behoren de BHV-taken kunnen vervullen.

In onze BHV cursus komen o.a. de volgende taken van een bedrijfshulpverlener aanbod.

Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
Het voorkomen en beperken van de gevolgen van ongevallen
Adequaat en efficiënt een BHV inzet leiden
Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle aanwezigen

Meer over onze BHV cursus

DOEL VAN DE CURSUS

De deelnemer is na afloop in staat om als bedrijfshulpverlener in het bedrijf zijn/haar taken adequaat uit te voeren.

CERTIFICERING

Kandidaten ontvangen het diploma bedrijfshulpverlener, wanneer beide examenonderdelen met een voldoende hebben afgesloten. Uw bedrijf wordt automatisch in onze databank opgenomen ten behoeve van het oproepen voor de jaarlijkse herhalingscursus.

Van der Kooy Trainingen conformeert zich aan de normen en richtlijnen van het NIBHV (Nederlands Instituut BedrijfsHulpVerlening).

CURSUSDUUR

2 dagen verdeeld in 1 dag voor het brand-, communicatie en ontruimingsgedeelte (BOC) en 1 dag voor het levensreddend handelen (LEH) gedeelte. Er bestaat ook de mogelijkheid om het theorie gedeelte via een e-learning te volgen.

CURSUS LOCATIE / TIJDEN

In overleg met de opdrachtgever. Zo is het mogelijk dat de cursus in-company wordt gegeven en de tijden buiten de reguliere werktijden om kunnen worden gepland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze BHV cursus

VOLG OOK

BIJ VAN DER KOOY

BHV

HERHALING

BHV

PLOEGLEIDER