BHV Herhaling

Ook BHV en Ploegleider BHV volg je bij van der Kooy

Project Description

Cursus

Bedrijfshulpverlening herhaling

Deze herhalingscursus bedrijfshulpverlener is voor personen die deze taak in de praktijk uitoefenen en reeds in het bezit zijn van het diploma Bedrijfshulpverlener

Binnen de Arbo-wet 2007 wordt verplicht dat medewerkers met een BHV-taak hiervoor zijn opgeleid. En dient het opleidingsniveau van de BHV’ers op peil te worden gehouden, zodanig dat in noodsituaties veilig en adequaat kan worden opgetreden.

In onze BHV opleiding komen o.a. de volgende taken van een bedrijfshulpverlener aanbod.

Opfrissen van kennis en vaardigheden van de BHV'er
Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en beginnende branden
Het voorkomen en beperken van de gevolgen van ongevallen
Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle aanwezigen

Meer over onze BHV Herhalingscursus

DOEL VAN DE CURSUS

De deelnemer is na afloop in staat om als bedrijfshulpverlener in het bedrijf zijn/haar taken adequaat uit te voeren.

CERTIFICERING

Het diploma Bedrijfshulpverlener heeft een geldigheidsduur van 12 maanden en moet na deze periode de vaardigheden worden herhaald en getoetst. Kandidaten ontvangen het herhalingscertificaat bedrijfshulpverlener, wanneer beide examenonderdelen met een voldoende hebben afgesloten. Hiermee wordt de geldigheidsduur van het diploma weer met 12 maanden verlengd. Uw bedrijf wordt automatisch in onze databank opgenomen ten behoeve van het oproepen voor de jaarlijkse herhalingscursus.

Van der Kooy Trainingen conformeert zich aan de normen en richtlijnen van het NIBHV (Nederlands  Instituut BedrijfsHulpVerlening).

CURSUSDUUR

De herhalingscursus duurt 1 dag. Daarvan is 1 dagdeel gericht op het onderdeel levensreddend handelen (LEH) en 1 dagdeel op het brand technische gedeelte (BOC) brand, ontruiming en communicatie.

CURSUS LOCATIE / TIJDEN

De locatie van de cursus is in overleg met de opdrachtgever nader te bepalen en kan er gekozen worden voor een tijdstip op maat. Zo is het mogelijk dat de cursus in-company wordt gegeven en de tijden kunnen buiten de reguliere werktijden om worden gepland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze BHV cursus

VOLG OOK

BIJ VAN DER KOOY

BHV

BASIS

BHV

PLOEGLEIDER